ANTÍDOT CONTRA L’EFECTE REUS

El jugadors de l’Igualada RIGAT han fet aquest dimecres el segon entrenament de la setmana, un “molt bon entrenament” en paraules dels tècnics. Els arlequinats han fet, primer, sessió de vídeo per ajustar el tipus de partit que necessiten fer contra el Liceo.  La clau serà entrar a pista molt atents i endollats, per no cometre els errors que es van fer a la primera part contra el Reus perquè contra grans rivals no es poden permetre aquestes llacunes de joc.

L’equip ha fet després treball en pista amb exercicis de velocitat curta i sobretot situacions defensives i tàctiques. Tècnics i jugadors volen tornar als orígens a nivell defensiu i que a més a més es noti que cada cop l’equip competeix millor. Els jugadors de la base Carles Ferrer, Carlos Pérez i Martí Busquets han ajudat al primer equip en aquesta sessió preparatòria que es repetirà aquest dijous, altre cop amb el vídeo com a una de les eines fonamentals.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *