UN D’AQUELLS PARTITS QUE ET PODEN FER GRAN

Ha acabat ja la setmana de preparació pels jugadors de l’Igualada Rigat pel partit de dissabte contra el Liceo (3/4 de 9 del vespre amb arbitratge de Sergi Mayor Olivan i David Cantos Bonales, amb Joel Garcia Freixes d’àrbitre auxilar). 

I la setmana s’ha tancat amb un altre bon entrenament que ha arrencat, una vegada més,  amb una sessió de vídeo per analitzar el rival i per tenir els conceptes molt clars del partit. Ara mateix a la pissarra tot està molt clar…  falta executar-ho  amb rigor i disciplina que són elements necessaris davant de rivals d’aquesta dimensió com el Liceo, un dels millors de tota l’Ok Lliga. Els jugadors hauran de ser molt responsables i recordar en clau positiva, en paraules del mateix Ferran López, la mala primera part contra el Reus perquè aquell mal moment acabi sent una oportunitat de la que se’n pugui treure beneficis.

Després els arlequinats han exercitat situacions de treball tàctic, de defensa i de contraatacs que poden pot ser una de les armes decisives pel partit de dissabte. Al vestidor hi ha la consciència que aquest partit contra Liceu és un d’aquells que t’acaben de fer gran i intentaran fer-ho realitat. El tècnic arlequinat Ferran López ha convocat al juvenil Aleix Marimón que completarà la llista amb els  ja habituals al primer equip.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *