IHC RIGAT 0 – LICEO 2. IGUALATS PERÒ, PER PRIMER COP, SENSE GOLS

Partit vibrant i molt disputat el que han ofert IHC i Liceo davant de les càmeres d’Esport-3. El clàssic se l’ha emportat el Liceo perquè ha tingut l’encert de transformar en gol dues de les seves oportunitats (a més molt d’hora en cadascuna de les dues part). Els arlequinats, que han jugat de tu a tu davant un dels millors equips de la competició, també les han tingudes, especialment a la primera meitat, però no han acabat dins. D’aquesta manera l’Igualada s’ha quedat sense marcar per primera vegada en tota la temporada.

La realitat és que els dos porters hi han ajudat moltíssim. Tant l’Elagi com Maliàn han estat majúsculs i han evitat que es poguessin veure més gols (també hi ha ajudat que no hi hagi hagut accions a pilota aturada, el Liceo ha acabat amb 8 faltes i l’Igualada amb 6). I tot i això, l’espectacle ha estat d’alta qualitat i el públic (el del pavelló i el televisiu) ha gaudit d’un gran partit d’hoquei.

Els visitants s’han avançat molt d’hora (minut 5.45) amb un remat a la mitja volta de Dava Torres des de la frontal). L’IHC ha tingut dues bones oportunitats d’empatar, especialment amb un remat al segon pal de Sergi Pla, però la primera meitat ha acabat amb mínim avantatge corunyès.

A la segona part s’ha repetit el guió, Torres ha augmentat la diferència (també al minut 5) en aquest cas desviant un remat exterior. Després els igualadins no han trobat la manera de batre Maliàn i els punts han acabat viatjant cap a la Torre d’Hèrcules. Ara l’Igualada haurà de centrar-se un altre cop en la Cers, mentre en l’horitzó (dimecres 5 s’hi dibuixa la sempre difícil visita al Palau Blaugrana.

IHC RIGAT 0  Elagi Deitg, Ton Baliu, Met Molas, Oriol Vives i Sergi Pla, equip inicial. Roger Bars, Tety Vives i Jordi Méndez. Aleix Marimón i Manel del Valle.

LICEO 2 (1/1) Maliàn, Edu lamas, Miras, Coy i D. Torres, equip inicial. J.Lamas i De Benedetto.

GOLS: 0-1 Torres (m 5.45). SEGONA PART. 0-2 Torres (m 5)

INCIDÈNCIES. 300 espectadors a les Comes.

Foto Xavi Garcia

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *