F.LÒPEZ: AQUEST ÉS L’IHC QUE M’AGRADA

L’Igualada RIGAT arrenca una altra setmana europeu amb el record del partidàs sense recompensa de dissabte contra el Liceo. En declaracions als mitjans del club, el tècnic Ferran López ho te clar: “L’Igualada va fer un partidàs. Jugant així guanyarem molts partits. Ha transmès tots els valors que ha de transmetre un equip.”

De fet l’únic problema dels arlequinats va ser traduir en gol les bones oportunitats que va crear:Vam arribar molt a porteria. Les jugades estaven pensades per ser verticals. Ells van marcar en moments claus. Però la defensa va estar molt bé. M’atreviria a dir que vam ser superiors al Liceo en algunes parts del partit. Hi ha moltes maneres de perdre. Poques coses més es poden fer en un partit per guanyar. Aquest és l’Igualada que m’agrada per joc i caràcter.”

Pel que fa al pròxim rival dels igualadins Ferran López avisa queel @RHCD és un nivell més. Màxim respecte i il·lusió per un equip que ens posada les coses difícils.”. I després el retorn a l’Ok LLiga, que serà contra el rival més potent i a casa seva, el Palau Blaugrana. El mateix tècnic arlequinat te clar que queda encara massa temps com per pensar-hi però que el partit contra el FCB el prepararem amb molta valentia”.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *