LICEO MARCA EL CAMÍ

Aquest dilluns el jugadors de l’Igualada Rigat han tornat als entrenaments per preparar el partit de la Cers amb humilitat perquè la competició ha pujat un nivell de dificultat en relació a l’anterior eliminatòria i només es pot afrontar amb treball, treball i treball.

El tècnic de l’Igualada, Ferran López, ha explicat que ha tornat a veure el partit contra el Liceo (de fet, com fa sempre) i que segueix pensant que va ser un partidàs. La mateixa idea que hi ha ara mateix al vestidor. Un consens entre tècnics i jugadors que l’equip va estar a un nivell molt alt tant tàcticament com en la transmissió de valors que són els que et fan créixer del primer a l’últim segon. I té especial importància això del primer segon vist el precedent del partit contra el Reus. En aquesta ocasió els arlequinats van començar molt forts i van arribar fins a l’últim segon buscant l’empat tot i el resultat advers. 

La realitat és que l’IHC va controlar el tempo del partit   i que va aconseguir que el Liceo se sentís pressionat i que renunciés a part del seu joc per evitar que els igualadins seguissin corrent i creant perill. Els herculins van presentar un sistema defensiu molt ordenat que no deixava espais,  molt més ordenat i fort que molts altres partits. Però tot això els de Ferran López van treure remats i llançaments i van aconseguir crear molt perill.

En contrapartida  l’equip va ser  molt sòlid en defensa, tret del primer gol que és una errada difícil de controlar perquè, tot i que és una jugada típica dels corunyesos que els igualadins coneixen, la fan tant bé que és pràcticament impossible d’aturar.  La diferència, al final va ser que Liceo va ser molt efectiu i va demostrar perquè és un dels millors equips d’Europa .

Aquesta és la reflexió que el tècnic els ha fet arribar als seus jugadors. Aquests valors són els que s’han de mantenir per seguir viu a Europa. A les Comes hi ha el convenciment que aquesta és la fórmula, enganxant a la gent amb esperit de lluita,  amb voluntat de remuntada. Tots coincideixen que dissabte és un dia per estar orgullós  i per tenir-ho com a base per seguir competint.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *