ELAGI: EL DIESSBACH TE ELS MILLORS JUGADORS DE LA SELECCIÓ SUÏSSA I 2 PORTUGUESOS EXPERIMENTATS

Els jugadors de l’Igualada RIGAT han tancat aquest dijous la preparació del partit de dissabte contra el RHC Diessbach de Suïssa. El partit d’anada dels vuitens de final de l’ara anomenada WS Europe Cup (l’antiga CERS) començarà a les 8 del vespre i l’arbitraran dos col.legiats anglesos Karl Wilson i Bruno Sosa. Els arlequinats han treballat dur durant tota la setmana per poder fer una passa més en un dels objectius de la temporada. El jugador juvenil, Gerard Riba, ha estat l’elegit per Ferran López per completar la convocatòria que arrenca una vegada més amb un home en estat de gràcia des de fa ja diverses temporades, Elagi Deitg., l’home de les aturades impossibles com s’aprecia en la fantàstica foto de Xavi Garcia.

P-Elagi, tornem a la competició europeu i un altre cop contra un equip suís i primer a casa. 

ELAGI- Ens tornen a tocar uns suïssos però hem de fer un canvi de xip, ja que aquesta gent ja és d’un altre nivell, han eliminat un bon equip com és la Vendenne i que van segons de la seva lliga… Tenen dels millors jugadors de la selecció suissa i dos portuguessos experimentats. Hem de sortir fortíssims a casa per intentar treure un bon resultat, ja que en la seva pista patirem més.

P- Arribem a aquest partit amb l’últim referent d’un partidàs contra el Liceo però sense recompensa. 

ELAGI- Sí, el final a la classificació ens quedem amb els mateixos punts, tot i que crec que ens enduem a casa un altre tipus de recompensa a nivell de veure que vam poder competir amb un dels grans i que el partit hagués pogut estar un empat o victòria perfectament, per exemple… la realitat és que vam marxar amb sensacions molt diferents que el dia del Reus.

P- I és que es va competir en condicions d’igualtat amb un dels candidats al títol. 

ELAGI- Com deia vam estar a un nivell molt bo els 50 minuts, cosa que ens faltava millorar, sobretot als inicis dels partits. I crec que tot i la derrota vam marxar amb una sensació molt positiva de cara a la Cers i de cara a l’enfrontament al Palau.

P- Va tornar a ser un dia de “paret-Deitg”.

ELAGI- Crec que vaig ser més protagonista cap al final quan vam decidir anar a buscar al partit, pel que fa tota la resta de l’enfrontament vam estar super sòlids en defensa i vam tenir mala sort que en l’única falta de coordinació de la primera part ens marquessin el gol.

Foto Xavi Garcia.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *