TON: LLÀSTIMA DE LES DUES ERRADES… QUE SI NO…

P- Llàstima de bon partit per tan poca recompensa…

TON BALIU- Ja sabem com és l’hoquei, els petits detalls marquen partits i en aquest cas dos petits errors defensius ens van fer no poder endur-nos cap punt, tot i així sabem que aquesta és la línia que hem de seguir per intentar competir tots i cada un dels partits.

P- Es va jugar de tu a tu a un candidat al títol

TON BALIU- Sabem de la qualitat del Liceo. És un dels millors equips del món i així ho van demostrar, llàstima de les dos errades, si no…

P- I ara altre cop la Cers…

TON BALIU-,Ara canvi de xip. Tenim ganes de fer vibrar la gent amb aquesta Cers, i de disfrutar-la jugant bé tots els partits. Dissabte en tenim un de complicat a casa i hem de fer-nos molt forts a les Comes per poder viatjar més tranquils. Esperem que la gent ens acompanyi perquè, com sempre diem, amb ells és més facil tot.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *