O.VIVES: ANIREM AL BLAUGRANA A FER EL QUE SABEM FER

P-Resultat positiu però una mica just per la tornada?

O.VIVES- Com bé dius el resultat es positiu, però penso que vam fer mèrits per sumar més gols. Ens vam topar amb una gran actuació del seu porter que va fer moltíssimes parades de mèrit. Al final vam aconseguir una renta de 3 gols que l’hem de fer valer a Suïssa.

P- Sort del teu últim gol que tornava a posar els 3 de diferència.

O.VIVES- A base de provar-ho al final va entrar. Independentment de l’autor, es un gol important per allargar una mica l’avantatge que tenim i anar mes tranquils a Suïssa. Cal dir que també l’Elagi ens va ajudar moltíssim amb parades decisives que ens van donar la confiança per seguir apretant en atac.

P- Sembla que la pista suïssa pot ser complicada de jugar…

O.VIVES- Si, ens ho han comentat. Una pista que rellisca moltíssim on ens haurem d’adaptar el màxim de ràpid possible, per fer un altre bon resultat que ens doni el pas a una nova ronda.

P- I aquest dimecres una altra pista complicada…

O.VIVES- Sinó la més difícil, una de les pistes mes complicades de guanyar. Nosaltres hi anirem a treballar, a seguir sent molt sòlids en defensa i aprofitar les nostres opcions en atac. Si fem un partit seriòs i fent les coses que sabem fer, tindrem opcions a treure alguna cosa positiva.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *