DIMECRES DE CLÀSSIC

L’Igualada RIGAT te una cita amb la història. D’aquelles que cada temporada han de ser rebudes amb satisfacció reivindicada. Poder visitar cada temporada el Palau Blaugrana per repetir el “clàssic” és la constatació que el club segueix un any més entre els més grans de l’hoquei en la millor lliga del món. Conservar aquesta “visita” és un dels privilegis de ser equip d’Ok Liga. I guanyar-hi, com ja ha fet repetides vegades el quadre arlequinat, és una reivindicació a l’abast de molts pocs.

I aquest dimecres l’IHC te tot això. Clàssic, al Blaugrana i contra el “gairebé sempre” líder. Només per això ja s’ha de gaudir. De competir-lo ja se n’encarregaran tècnics i jugadors. La cita te emplaçament, horari i col.legiats. I fins i tot baixa destacada. Segons ha informat el club blaugrana Panadero te unes molèsties al bíceps femoral de la cama dreta i serà baixa pel partit d’aquest dimecres. 

Un FCB-IHC que es jugarà a partir de les 8 del vespre amb arbitratge de Rubén Fernández Garcia i Alberto López Exposito, amb Cristian Garcvia Peris d’àrbitre auxiliar.

Els de Ferran López han tingut descans aquest dimarts, com gairebé sempre en la vigília de partit. En l’única sessió preparatòria que han pogut fer els arlequinats van analitzar el rival a la sala de vídeo i van treballar aspectes tàctics del joc que els tècnics volen intentar fer al Blaugrana. Una pista que visitarà per primera vegada amb la samarreta del primer equip el jugador juvenil Gerard Riba que ha estat l’elegit pel tècnic de l’IHC per completar la convocatòria.

Per cert un company seu no fa gaire en les categories base, Jordi Méndez, és protagonista d’una classificació espectacular. Ara mateix el davanter igualadí és el segon màxim golejador de la Europe Cup amb 8 gols, empatat amb l’històric Alberto Orlandi del Biasca i a dos gols d’un altre veterà, Massimo Tatarani del Valdagno.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *