MISSATGE DE NADAL DEL CAPITÀ DE L’IHC RIGAT, TON BALIU

“Bon Nadal i Feliç 2019!!!!”

Tot el primer equip de l’Igualada us desitja un bon Nadal!

M’agradaria començar aquesta felicitació de Nadal donant les gràcies a tots els qui d’alguna forma o altra doneu suport a aquest equip, als qui ens animeu als partits i als qui ens seguiu constantment. Donar les gràcies també a tots els espònsors per la seva colaboració.

Al tenir l’oportunitat de dirigir-me a tots vosaltres a través d’aquesta felicitació, m’agradaria tornar a demanar-vos a tots els arlequinats igualadins, que cregueu més que mai en aquest equip, en aquest grup, i amb el nostre treball, perquè ens morim de ganes de donar-vos alegries en aquest any 2019! Bon Nadal, feliç 2019 i visca l’Igualada hoquei club.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *