IHC RIGAT 4 – S.CUGAT 4. DE POSSIBLE GOLEJADA A EMPAT A L’ÚLTIM SUSPIR

El 4 a 4 ha estat el “resultat” de la jornada. Fins 4 partits han acabat amb aquest resultat. Un d’ells el de l’Igualada. Un resultat pel que no hagués apostat cap dels espectadors de les Comes quan l’IHC guanyava per 2 a 0 al minut 5 de la primera meitat. Però una vegada més els arlequinats, que han estat superiors durant els 50 minuts, no han aprofitat les nombroses oportunitats de que han disposat i els visitants han acabat entrant en el marcador sense entrar en el partit. El Sant Cugat, amb dos gols en un minut li ha donat la volta al resultat. El 2 a 4 semblava un cop molt dur però els de Ferran López no s’han rendit i han aconseguit salvar un punt in extremis en el segon empat consecutiu de la temporada.

L’Igualada s’ha avançat amb dos gols molt matiners de Ton Baliu (entrant dins de l’àrea i driblant Toda) i de Jordi Méndez (desviant un tior exterior). Era just el minut 5 i el partit apuntava a tranquil·litat. Les accions d’atac sovintejaven i es veia arribar el tercer. Però no ho ha fet. Els arlequinats s’han quedat clavats en el 2 i poc abans d’arribar al descans Cesc Maideu ha reduït diferències caçant un rebuig a la frontal.

Foto Xavi Garcia

A la segona part Baliu ha disposat d’un penal abans de la tempesta que podria haver impedit l’arribada del temporal. Fins i tot amb el 2 a 2 ja en el marcador Pla ha tingut una FD per 10 faltes dels visitants que tampoc s’ha pogut aprofitar. La bola no entrava i, per sorpresa de tothom, del 2 a 1 s’ha passat a un increïble 2 a 4 en 3 minuts (gols de Borja Ferrer i Maideu, el quart de FD per blava a Molas).

L’equip però no s’ha conformat amb la seva dissort. I Baliu i Méndez s’han tornat a repartir els gols. El del capità a falta de 3 minuts i el del canoner entrant gairebé en l’últim minut i d’un providencial llançament de FD. Final de 2018 a les Comes amb repartiment de punts i una certa sensació de repetir la història d’una setmana abans a Vendrell.

IHC RIGAT 4 (2/2) Elagi, R.Bars, O.Vives, T.Baliu (2), J.Méndez (2), equip inicial. MOlas, Pla, Tety. Bernat Yeste, Manuel del valle.

S.CUGAT 4 (1/3) Toda, Farnés, Gabarra, Yepes, Gilabert, equip inicial. Maideu (2), Martínez, Borja (2).

GOLS: 1-0 Ton Baliu (m 1.07), 2-0 Méndez (m 5.17), 2-1 Maideu (m 21.27). SEGONA PART. 2-2 Borja (m 13.03), 2-3 Borja (m 13.50), 2-4 Maideu FD 16.41), 3-4 Ton Baliu (m 21.57), 4-4 J.Méndez FD (m 2353).

INCIDÈNCIES: Debut del Sant Cugat en un partit oficial a Les Comes. Els igualadins han fet després del partit el sopar de nadal (on no hi ha faltat l’amic invisible)

Per la seva banda l’equip aleví de l’Igualada HC s’ha proclamat campió del torneig de Reis de Vic en imposar-se a la final als amfitrions per 1 a 0. Abans els arlequinats havien guanyat per 4 a 3 al Sant Cugat i empatat amb el FC Barcelona 1 a 1.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *