L’IHC RIGAT. UN EQUIP +10!

L’Igualada RIGAT acabarà el 2018 instal·lat en el top 5 de l’Ok Lliga en les principals estadístiques de joc tret de la classificació general (producte dels 4 punts perduts amb els últims dos empats).

Els igualadins destaquen especialment en nombre de gols encaixats. L’IHC és el tercer millor equip defensiu de la lliga. Ha encaixat 35 gols i només el superen FC Barcelona (21) i Liceo (29). Darrere d’Elagi Deitg hi trobarem el Reus (36), Lleida (37) i Noia (38).

En atac els arlequinats es mantenen en el grup selecte dels 5 millors. La classificació l’encapçala aquest cop el Liceo que amb 67 gols supera de 2 al FC Barcelona. El tercer lloc és pel Reus amb 61, quart el Lleida amb 53 i cinquè l’IHC amb 45 (els mateixos que el Noia i un més que el Caldes).

La combinació de les dues estadístiques donen un balanç positiu pels de Ferran López de + 10. Precisament la xifra màgica que jugadors i seguidors volen per aquest 2019… que l’IHC segueixi sent un equip MÉS 10!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *