IHC RIGAT, MEDALLA D’ARGENT EN FD I TARGETES BLAVES

L’Igualada RIGAT tancarà el 2018 amb una bona salut de “números”. La bona temporada de l’equip de Ferran López es nota també en les estadístiques sectorials de la primera volta de l’Ok Lliga. Especialment en el llençament de FD. L’Igualada és el segon equip amb millor balanç en faltes directes amb un 38’46, empatat amb el FCB i només per darrere del Reus amb un 52,94. Als roig-i-negres els han assenyalat 17 FD de les que n’han transformat 9. Els arlequinats n’han tirat 13 (de les quals 5 han acabat en gol). L’equip a qui han pitat més FD ha estat el Lleida amb 25.

Pel que fa a penals l’IHC és el 7é amb millor balanç (un 33,33 amb 3 encerts en 7 llençaments). El més encertat en aquest capítol és el Liceo amb un percentatge altíssim 71,43 (7 penals llençats, 5 gols)

L’Igualada rep més faltes de les que fa (21 més). Els de Ferran López són 13ens en faltes comeses amb 121 (el que en fa més és el Noia amb 161) i en canvi el quart en faltes rebudes amb 142 (el primer tornen a ser els cavistes amb 157).

L’últim aspecte de les estadístiques col.lectives també parla molt bé de a “defensa neta” que practica el conjunt igualadí. L’Igualada és el segon equip que rep menys targetes blaves, amb 4, només superat pel FCB amb 3. Els equips més sancionats són el Vic i e Lloret amb 15. I en targetes vermelles els igualadins són un dels 11 equips que no n’han rebut encara cap (ben diferent del Voltregà que ja n’acumula dues.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *