EL CALAFELL-IHC RIGAT ES JUGARÀ A VILAFRANCA

Finalment s’ha esvaït la incògnita i ja se sap on es jugarà el primer partit del 2019 (últim de la primera volta). El Calafell-IHC es disputarà a Vilafranca. Dissabte a les 8 del vespre (en horari unificat en ser la darrera jornada amb una plaça per la copa en joc).

Aquesta temporada Vendrell i Calafell compateixen pista i en aquesta quinzena jornada tots dos equips jugaven com a locals. El fet que l’horari sigui únic impedia que hi poguessin jugar tots dos en hores o dies diferents. Per aquesta motiu el Calafell ha hagut de buscar una altra pista que tingués el si dels igualadins. S’havia especulat amb les del Reus Deportiu o fins tot a Les Comes però a la fi s’ha imposat l’opció de Vilafranca. Per tant blanc-i-verds i arlequinats es disputaran els últims punts de la primera volta al municipal de Vilafranca.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *