OBJECTIUS AERÒBICS

Segon entrenament del 2019 del jugadors de l’Igualada Rigat. L’entrenament ha tingut una primera part física amb el Joan Pont amb exercicis aeròbics per poder recarregar bateries en una setmana ideal per fer-ho perquè després vénen dos dies de descans per recuperar. Això permetrà que l’equip dediqui exclusivament la setmana entrant a preparar tàcticament el partit contra el Calafell.

La segona part de la sessió preparatòria l’ha dirigida Ferran López i s’ha basat en situacions de 4X4 i 3×3 també amb voluntat aeròbica. Per tant tots els exercicis han estat molts jugats, molt correguts, amb situacions de superioritat … tot molt dinàmic. I és que aquesta setmana tot s’ha focalitzat molt en la recàrrega física. De fet els tècnics estan molt satisfets de com han arribat els jugadors després de les vacances de Nadal. Tots ells han tornat a la feina en plenes condicions i això fa que el treball tingui una millor assimilació i les piles carreguin millor. Aquest divendres els “rigats” faran l’últim entrenament de la setmana abans de la festa de Reis.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *