LA SETMANA DEL RETORN

Els jugadors de l’Igualada RIGAT han completat el primer entrenament de la setmana del retorn a la competició. Com sempre la primera part de la sessió l’ha dirigida Joan Pont que ha continuat amb el treball aeròbic i diversos exercicis de força, dins de la programació prevista per aquests dies previs a la represa de l’Ok LLiga.

Després, ja sota l’atenta mirada de Ferran López, els arlequinats han focalitzat l’atenció en situacions defensives i sortides al contraatac. Tot perfilat ja en el pròxim rival de l’IHC, un Calafell encara amb possibilitats de classificar-se per la copa. En aquest primer entrenament de la setmana hi han participat els jugadors del planter Bernat Yeste, Carles Ferrer i Gerard Riba.

El Calafell-IHC RIGAT es jugarà a les 8 del vespre al pavelló de Vilafranca amb arbitratge de Josep Antoni Ribó Navarro i Alberto López Exposito. Ignasi Galán Garcia serà l’àrbitre auxiliar.Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *