PROGRAMA COMPLETAT

El jugadors de l’Igualada Rigat han tancat aquest dimarts la posada a punt després de les vacances de Nadal. El treball de recuperació i re-potenciació a nivell físic es pot donar per completat dins de la planificació que van programar el tècnic Ferran López amb el PF Joan Pont. Per tant aquest dimarts ha estat el darrer dia de càrrega física amb situacions aeròbiques i de velocitat de reacció.

I amb la programació ja completada ara els arlequinats dedicaran les sessions de dimecres i dijous a afinar al màxim joc i tàctica per arribar bé a dissabte el partit contra el Calafell. Un partit que tindrà un element clau: la intensitat. El nivell d’intensitat amb que s’haurà d’afrontar el partit haurà de ser altíssim perquè el Calafell és un equip molt intens en totes les seves accions i com a mínim s’haurà de anivellar aquesta intensitat del primer a l’últim minut de partit per intentar aconseguir un bon resultat a Vilafranca (on es jugarà el partit) A partir d’aquesta idea, el cost tècnic perfilarà el partit i posarà fil a l’agulla per tenir clars tots els aspectes tàctics i de joc per intentar guanyar al Calafell. En aquesta ocasió els jugadors juvenils Marc Dalmases, Guillem Torrents i Martí Busquets han estat els elegits per entrenar amb els sèniors en la segona sessió de la setmana. 

Mentrestant aquest dimarts FCB i Lleida han empatat a 3 en un partit ajornat en el seu dia per la disputa de la copa intercontinental.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *