A SUÏSSA AMB ÀRBITRES ALEMANYS

Els jugadors de l’IHC RIGAT han tingut aquest dimarts jornada de descans per recuperar forces després de la intensa represa de la competició. Aquest dimecres tornaran a la feina per acabar de preparar el partit de tornada dels vuitens de final de l’antiga CERS que els enfrontarà dissabte al Diessbach suís amb un aventatge de 4 a 1 en el marcador.

Aquest dimarts també s’han conegut els àrbitres que dirigiran el partit que es disputarà a partir de 2/4 de 6 de la tarda al Rollhockeyhalle de Diessbach. Seran els alemanys Carsten Niestroy i Daniel Loewe. Diessbach bei Büren està situada a 29 quilòmetres de Berna. De fet és un municipi que firma part del cantó de la mateixa Berna, de parla i cultura alemanya, situada en el districte administrativo del Seeland.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *