AVIAT ENTRARAN!

Primer entrenament de la setmana suïssa a Les Comes. Una bona sessió de preparació en paraules del mateixos tècnics. Els arlequinats han passat primer per la sala de vídeo per analitzar el partit de dissabte contra el Calafell. A les imatges s’ha pogut tornar a corroborar que un cop més l’equip va tenir moltes ocasions per ampliar el marcador i acabar de decidir el partit i no es van aprofitar. La consigna (i el convenciment) dins del vestidor és que “aviat entraran”. Aquest és el missatge que surt de les Comes.

Després els de Ferran López han fet treball a pista. Exercicis tàctics i també de situacions de 3×3 amb finalitzacions ràpides. Aquest dimarts l’equip te jornada de descans. La realitat és que als arlequinats els espera un viatge llarg i a més depenent dels horaris a Suïssa (ara mateix el partit es jugarà a 2/4 de 6 de la tarda al Rollhockeyhalle de Diessbach. Per tant el més important, a hores d’ara, és arribar frescos a l’hora decisiva.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *