MENYS 6 – MENYS 2

Els jugadors de l’IHC RIGAT tornen aquest dilluns a la feina per preparar el derbi contra el Noia de dimarts. Els arlequinats han gaudit de 3 dies de festa aprofitant l’aturada de la competició aquest cap de setmana.

Els de Ferran López faran sessió doble: vídeo i pista per intentar aprofitar al màxim el temps que queda i competir molt bé davant d’un dels millors equips de la conpetició, el Noia. Els cavistes arriben a Les Comes com a quarts classificats, amb 31 punts, 6 més que l’IHC, amb 57 gols a favor (51 dels arlequinats) i 41 en contra (l’Elagi només n’ha encaixat 39 i es manté com la tercera millor defensa de la lliga per darrere només de FCB amb 26 i Liceo 35). Un menys 6 – menys 2 que demostra l’extrema igualtat entre tots dos equips.

El clàssic Igualada RIGAT – Noia es jugarà dimarts a les 9 a Les Comes amb arbitratge de German Sandoval Santos i Álvaro de la Hera Jaudenes, amb Miquel Lapedriza Ferragut d’àrbitre auxiliar. Per cert que aquesta segona jornada de la segona volta ja te un resultat definitiu, el Reus 10 – Sant Cugat 5 que s’ha jugat aquest diumenge al Baix Camp.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *