IHC RIGAT- NOIA. DECIDIRÀ LA INTENSITAT

Entrenament amb sessió de vídeo prèvia. Aquest estat el programa del darrer dia d’entrenament dels jugadors de l’Igualada RIGAT per preparar el partit contra el Noia d’aquest dimarts. Vídeo per analitzar el rival i per perfilar el partit que es vol fer. Tot plegat ha servit per veure-ho en imatges, per xerrar i per acabar d’ajustar el joc que es vol desenvolupar.

Després sessió de pista amb exercicis de remat, situacions defensives i aspectes concrets de l’atac. Tècnics i jugadors estan d’acord que hauran de ser molt competitiu perquè el Noia és un equip molt intens, que torna a tenir una plantilla molt completa, amb talent individual i joc força vertical. Però el vestidor també te clar que l’equip està molt bé d’ànims i que pot fer molt mal en accions molt concretes del seu joc. L’important és que tots tenen clar que tot passa per estar molt intens perquè és la manera de competir amb un rival tan fort com el Noia.

Després de l’entrenament el tècnic, Ferran López, ha donat la llista de convocats en la qual hi entra aquesta setmana el júnior Bernat Yeste. 

L’Igualada RIGAT-Noia es jugarà a les Comes a partir de les 9 del vespre amb arbitratge de
de German Sandoval Santos i Álvaro de la Hera Jaudenes, amb Miquel Lapedriza Ferragut d’àrbitre auxiliar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *