L’IHC I AIGUA DE RIGAT SIGNEN EL PATROCINI DE LA TEMPORADA 18-19

L’Igualada RIGAT ha fet aquest dilluns l’únic entrenament possible pel partit d’aquest dimarts contra el Caldes a Les Comes. La sessió ha coincidit amb un acte molt important pel present i el futur del club com és la firma del contracte de patrocini del club i l’empresa RIGAT.

Foto IHC

Xavier Ventayol, conseller delegat d’Aigua de Rigat i Manel Burón, president de l’Igualada Hoquei Club han oficialitzat aquest dilluns l’acte de signatura del patrocini per aquesta temporada 2018-2019 com ja havia quedat emparaulat en la firma del primer contracte de patrocini.

Aquesta és la segona temporada que el club s’anomena Igualada Rigat HC. La notícia arriba en un bon moment per l’equip que disputarà el partit de Caldes amb 33 punts i en cinquena posició. Jugarà també l’anada dels quarts de final de la WSEC (World Skate Europe Cup) i la pròxima setmana la fase final de la Copa del Rei.

Precisament Xavier Ventayol ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats esportius que està aconseguint l’equip ja que per segon any consecutiu s’ha classificat per la Copa del Rei i ho està fent molt bé a l’OK Lliga”.

Per la seva banda, el president Manel Burón ha explicat que estan “molt contents de l’ajuda d’Aigua de Rigat per poder dur a terme el nostre projecte esportiu i esperem que aquesta col·laboració pugui continuar en les pròximes temporades per continuar passejant el nom de l’Igualada Rigat HC en les màximes competicions nacionals i europees”.

EL PARTIT DELS 33

Mentrestant l’equip ha fet a Les Comes el primer i darrer entrenament pel partit contra el Caldes, un rival amb qui empata en punts, 33. El partit que pot desempatar es jugarà 9 de la nit amb arbitratge de Sergi Mayor Olivan i Alberto López Expósito. Daniel Pico Ramos serà l’àrbitre auxiliar).

El tècnic arlequinat, Ferran López reconeix queel calendari és una bogeria tot molt apretat, anem partit a partit, encara no hem analitzat un partit i ja en tenim un altre. La veritat és que volem competir, ens agrada molt jugar molts partits però estem en una voràgine que fa difícil poder preparar bé les coses”.

L’equip ha fet sessió de vídeo en la qual s’ha dissenyat el plantejament sobre quin tipus de rival tindran al davant i quina és la millor manera d’afrontar-ho. Segons Ferran López enfocaran el partit “amb una ambició màxima… venim de dos partits que hem jugat contra rivals molt difícils i hem fet bons partits i els hem guanyat i ara volem repetir partit i resultat. I mirar amunt tot el que es pugui. I gaudir del moment. Jugar amb una classificació com la que tenim és per gaudir de la competició. Volem confiar molt amb nosaltres”.

En l’horitzó queda la competició europea però el tècnic de l’IHC te clar queja serà prou complicat contra el Caldes com per pensar en res més més … a l’equip ningú no vol sentir a parlar amb d’Itàlia. Ja arribarà”.

En la sessió d’aquest dilluns hi han participat els jugadors de la base Bernat Yeste, Armand Pujadó i Xavier Beltran. Yeste ha estat l’home triat per completar la convocatòria.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *