TON BALIU: DIMARTS? SEGUR 100%!

Les Comes han donat aquest diumenge dos campions: el Piera i el Vilanova femení, que s’han imposat a les finals de les dues categories de la Copa Generalitat. El Piera dels ex-IHC (i en algún cas encara arlequinats) Joan Doncel, Xino, Marc Muntané, Pep Vilaseca, Joan Raja, Èric Vives, Àlex Ferrer… s’ha imposat en la final al Sentmenat per 1 a 2. A la final femenina el Vilanova s’ha imposat a l’Igualada femení per 4 a 6.

Això ha estat aquest diumenge. Dissabte la notícia va ser, a banda de la victòria de l’IHC RIGAT contra l’Alcoi per 2 a 0, l’absència del partit de Ton Baliu. De fet el capità va estar a la banqueta però no va arribar a jugar ni un minut per uns problemes estomacals. La mevaweb s’ha posat en contacte amb el Ton per saber com està i si es veu dimarts contra el Caldes.

P- Ton, dimarts contra el Caldes et veurem a la pista?

TON BALIU- I tant!. Dimarts segur 100%. Només era una passa de panxa.

P- Com vas veure els companys contra l’Alcoi des de la banqueta?

TON BALIU- Contra Alcoy sabíem la dificultat del partit però que defensant i aprofitant els seus errors els 3 punts es quedarien a casa. Van plantejar una zona que vam saber treballar bastant bé i amb el 2-0, Elagi i saber patir en minuts dolents ens va fer emportar la victòria.

P- I dimarts contra el Caldes?

TON BALIU- Caldes és un altre partit molt difícil. Alla vam perdre 2-1 tenint opcions. Estem empatats a punts i sabem que els dos equips volem mirar amunt, el que cometi menys errors guanyarà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *