SARZANA, EL CAMÍ CAP A UN SOMNI

Els jugadors de l’Igualada Rigat han fet aquest dijous l’últim entrenament previ al partit de Sarzana, tot i que de fet en faran un altre dissabte quan provaran pista per acostumar-se a les dimensions del rectangle. Tot i que els igualadins ja hi han jugat no hi estan habituats i convé notar els efectes d’una pista tant petita. Serà, també, la millor manera de començar viure aquest moment tan destacat com a esportistes que és estar a les portes d’una Final Four i sentir la transcendència del moment.

El tècnic arlequinat Ferran López avança que van a jugar contra “un rival espectacular amb una pista amb unes dimensions que al.lucinarieu de com són… però l’equip està amb ganes de competir”. La realitat és que s’haurà d’estar al 100% per fer front a una “squadra” que té “bones individualitats, un gran contraatac, molt bon xut exterior i que pressiona molt a casa, tant a nivell de joc com de públic”. Però Ferran López considera que han estudiat bé el partit, i tenen clar el plantejament … com en les grans ocasions. El partit dura 100 minuts, quatre parts de 25 i el plantejament es basa en això… no perdre el nord, tenir les idees molt clares i saber que tenim una tornada a les Comes per intentar entrar en una Final Four que és tot un premi”
Aquest dijous l’equip ha fet una sessió de vídeo que repetiran a l’hotel. Això i la prova de pista …“i a partir d’aquí a gaudir del moment” com diu el tècnic de l’IHC.

Ara mateix el Sarzana és setè classificat a la Lega amb 29 punts, a 18 del líder el Lodi. A l’última jornada el sarzana ha golejat al Vercelli per 8 a 3. Danilo Rampulla és el màxim golejador de l’equip amb 27 gols, Francesco Rossi amb 20 i Davide Borsi amb 17. Altres jugadors destacats de l’equip que entrena l’històric Alessandro Bertolucci són Andrea Perroni, i Francisco Ipinazar.

L’expedició Igualadina surt aquest divendres cap a Itàlia les 5 de la tarda, amb una trobada a l’hotel Amèrica. A les 8 del vespre surt de l’aeroport del Prat el vol de Vueling que arriba a 3/4 de 10 a l’aeroport Galileo Galilei de Pisa. La prova de pista serà aquest dissabte a 2/4 de 12 i el partit a les 9 del vespre (amb l’arbitratge dels portuguesos José i Joaquim Pinto). La tornada serà diumenge a les 9 del matí amb la il·lusió de fer-ho amb un primer pas per la classificació per una Final Four

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *