COM L’ANY PASSAT … BOIRA I CAP A BOLÒNIA

L’expedició de l’IHC RIGAT ja és a Itàlia. El seu punt d’arribada no ha estat però el previst. Els arlequinats volaven de Barcelona a Pisa però no han pogut aterrar a l’aeroport Galileo Galilei per culpa de la boia. El vol l’han desviat a Bolònia on han hagut d’esperar les furgonetes que portaven el material des d’Igualada i que els han anat a buscar amb el president del club Manel Buron al capdavant. Al final han recollit tècnics i jugadors passades les 12 de la nit. Això ha provocat un retard en els plans del desplaçament perquè entre Bolònia i Marina de Massa (que és on està l’hotel Villa Tiziana) hi ha 140 quilòmetres, aproximadament una hora i mitja de viatge per carretera. A la fi l’expedició ha arribat a l’hotel a les 2 i 20 de la matinada.

De tota manera els jugadors es consolen recordant que la temporada passada ja els va passar el mateix en el desplaçament també a Sarzana. Tots plegats apunten que esperen que “el resultat sigui el mateix”. En aquella ocasió els de Ferran López van superar l’efecte pista (el Centro Polivalente de Sarzana te unes dimensions molt reduïdes,17 x 34, enlloc dels 20×40 habituals, 18 metres quadrats menys). L’Igualada hi va guanyar per 1 a 3, amb gols de Pla (2) i Méndez gràcies a un gran treball defensiu i un Elagi descomunal. Un any després igualadins tornaran a aquella pista que provaran aquest mateix dissabte a 2/4 de 12 del migdia. El partit serà a les 9 del vespre (amb l’arbitratge dels portuguesos José i Joaquim Pinto).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *