18m2 MENYS. L’IHC RIGAT PROVA LA PISTA DEL CENTRO POLIVALENTE DE SARZANA

Després de l’agitat viatge de l’expedició igualadins a Sarzana (altre cop la boira va impedir aterrar a Pisa i l’equip va acabar arribant a l’hotel a quarts de 3 de la matinada) avui els arlequinats han recuperat l’agenda (i els horaris previstos). Al migdia han provat la reduida pista del Centro Polivalente de Sarzana (17 x 34, enlloc dels 20×40 habituals, per tant 18 metres quadrats menys). 

Els “rigats” asseguren que s’hi patina “bé, però és molt, molt petita”. Entre els expedicionaris hi destaca Met Molas que aquest vespre tornarà a jugar amb aquell casc de rugbi que ja va utilitzar dimarts contra el Caldes com a precaució per un hematoma a l’òs del crani.

El Sarzana- IHC RIGAT es jugarà a partir de les 9 del vespre  (amb l’arbitratge dels portuguesos José i Joaquim Pinto).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *