J.MÉNDEZ: HAUREM DE FER LES COSES MOLT BÉ PER ELIMINAR AL LICEO

P- Com estàs del cop que vas rebre a Sarzana?

J.MÉNDEZ-  De la ferida del llavi estic molt millor… va ser un xut que el porter va desviar amb el guant… jo tenia el defensa just davant i és apartar quan va veure la bola i jo no vaig tenir temps de reaccionar i em va obrir el llavi … res va ser una ferida petita porto un punt. Però puc entrenar normal i jugar normal… ja estic pensant en la copa de dijous amb moltes ganes de competir-la.

Foto D. Figueras


P- Llàstima de la derrota a Sarzana després d’haver fet un molt bon partit… J.MÉNDEZ- Si no ens mereixíem el gol a falta de 38 segons… no ens mereixíem marxar perdent de la pista del Sarzana però l’hoquei és així a vegades. Ells van jugar el seu joc tal com és la seva pista… però ara han de venir a casa i crec que si fem el nostre joc i sabem com hem de jugar-los ens emportarem l’eliminatòria

P- Ho saps que vas fer un gol per la història el Centro Polivalente?

J.MÉNDEZ- Si, sempre és molt especial fer el gol 400 de l’Igualada… el club on has començat i estic molt content d’haver-ho pogut fer jo i m’ho emporto per sempre com un repte més aconseguit

P- I ara arriba la copa, un altre dels objectius de la temporada.

J.MÉNDEZ- Si, dijous tenim un partit molt decisiu contra Liceu.. Intentarem passar l’eliminatòria … treballem molt fort aquesta setmana per fer-ho. El Liceo és un rival molt dur i haurem de fer les coses molt i molt bé i que ells en fallin alguna per poder passar ronda i estar, com volem, a semifinals

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *