F.LÓPEZ: VOLEM ESTAR A UNA ALTRA SEMIFINAL

P- La copa ja és aquí Ferran.

F.LÓPEZ- Sí, amb el cap absolutament posat ja en aquesta copa durant tota la setmana. Ja està aquí!. Tenim un rival que no cal descriure gaire amb la dificultat que comporta. Per això hem treballat fort en aquest inici de setmana, hem fet sessions de vídeo per tenir clar com volem jugar. Hem d’anar a pas a pas per poder disputar aquesta eliminatòria i per poder estar un altre cop a una semifinal de la copa com volem.

P- L’últim referent de l’equip és en una altra competició molt important per Igualada, la WSEuropeCUP. Un altre partit molt complicat com va ser el de Sarzana. Quina sensació te n’emportes? Perquè diuen que el següent partit comença al final del partit anterior.

F.LÓPEZ- El resultat tot i la derrota és positiu perquè ens dóna vida a l’eliminatòria i sortim reforçats del partit. L’equip va plantejar un partit molt ambiciós, amb molta valentia perquè tot i saber que hi havia 100 minuts per davant vam voler guanyar el partit en tot moment. És cert que vam cometre algunes errades defensives que ens van penalitzar i que habitualment no cometem. En el partit de tornada haurem d’ajustar-les i haurem de tenir molt clar com volem jugar.

P- Esteu només a un partit d’una Final Four.

F.LÓPEZ- Si. I de fet hem de tenir clar per començar que no ho podem catalogar ni de remuntada hem d’anar només a guanyar per més d’un gol… no és un dia com el de Viareggio ni com altres remuntades històriques de l’Igualada . Per tant normalitat i màxima confiança… la pressió justa per haver de guanyar un partit per més d’un gol d’avantatge.

P- L’experiència al Centro Polivalente serveix per afrontar amb la mateixa intensitat el partit de copa.

F.LÓPEZ- És cert que el Sarzana va un rival fort a una pista molt complicada on les ocasions de gol es multipliquen … això ho llimarem a Igualada on no deixarem que arribin amb facilitat a la porteria … però ja tindrem temps de parlar d’aquest partit. El calendari va com va i no tenim temps de pair-ho tot plegat… tenim les il·lusions i la moral al 100% pel partit de tornada i de retruc ens ajuden per aquest partit de la copa. Ens anirà molt bé haver estat un equip solidari, treballador, ambiciós i valent. A la competició europea les Comes reivindicaran la nostra força. I nosaltres també ho reivindicarem a Reus a la copa del Rei.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *