5 SENTITS PER LLORET

Els jugadors de l’Igualada Rigat han fet l’última sessió de preparació abans del partit de dissabte a Lloret. Els del Ferran López han fet, primer, sessió de vídeo per analitzar el rival i han constatat que serà un equip difícil de competir pel tipus de joc que fa. S’haurà d’estar molt alerta, saber portar el tempo del partit per poder decidir a quin ritme es vol jugar. I estar molt atents al seu joc que és de molt xut exterior, molt de darrere la porteria…

La consigna del vestidor és d’aprofitar un partit que va molt bé per preparar-se per la setmana que ve. Pel partit contra el sarzana que tot i que tot i que està lluny ja forma part de l’horitzó de tothom.

Després de la sessió de vídeo els igualadins han treballat situacions tàctiques en la que ja es coneix com la setmana de l’ABC. L’objectiu és agafar millors dinàmiques en atac. Finalment els arlequinats han treballat velocitat explosiva amb el Joan Pont i han fet treball tàctic en grups. L’entrenament ha acabat amb execució en col·lectiu quatre per quatre.

L’equip és conscient que haurà de posar els cinc sentits per intentar jugar molt bé al municipal de Lloret per poder complir amb el pla fixat. Ferran López ha donat la llista de convocats per aquest enfrontament contra els de la Costa Brava i hi entra el júnior Bernat Yeste.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *