REFORÇAR L’ABC

Els jugadors de l’Igualada Rigat han fet el segon entrenament de la setmana a Les Comes. En paraules del seu entrenador, Ferran López han treballat per tornar als orígens, toca pencar encara més i reforçar el nostre ABC. Carregar-nos de raons i de consciència que treballant amb ordre tàctic i trobant l’equilibri entre això i la verticalitat i el talent individual que té aquest equip serem encara més nosaltres. I per tant més potents”.

I és que el tècnic arlequinat te clar quel’equip està fort, a la lliga tenim una bona dinàmica de punts i joc… hem jugat molts molts partits”. De fet Ferran López assegura que “el més important és que el resultat de Liceu a la copa és només això un resultat. L’equip està bé, té ganes de fer-ho bé i estem treballant molt fort”.

Aquesta setmana els igualadins estan carregant físicament i potser arribarem una mica carregats dissabte però és el que toca, és el que volem fer. Molt de físic, molt d’ABC, molta memòria tàctica i seguir treballant i avançant”.

Aquest dimarts els jugadors de base Bernat Yeste i Martí Busquets han estat els convocats per ajudar als jugadors del primer equip en aquest segon entrenament de la setmana

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *