CONTROL DEFENSIU

El primer equip de l’Igualada Rigat ha tancat la setmana de preparació pel partit de dissabte contra Lleida (Les Comes, 8 del vespre, amb arbitratge de Josep Antoni Ribó Navarro, Xavier Buixeda Gallart i Joel Garcia Freies, d’àrbitre auxiliar).

Els igualadins han començat la jornada amb una sessió de vídeo, prèvia a l’entrenament, per analitzar el rival, un equip complicat al que cal treballar molt bé tàcticament.

Després, ja a pista, els jugadors han treballat situacions defensives. L’equip haurà d’estar molt concentrat a nivell defensiu pel recursos tant individuals com col·lectius que té Lleida. Al vestidor hi ha el convenciment que si l’equip controla l’aspecte defensiu tindrà opcions de victòria.

Finalment, els de Ferran López, també han treballat remats i finalitzacions amb un punt de velocitat curta per ajustar aquesta situació de joc que tanta transcendència pot tenir un partit de les característiques del de dissabte. Per tant el plantejament està fet i ara el que cal és executar-lo amb la màxima il·lusió i precisió. Ferran López ha convocat el juvenil Aleix Marimon per completar la llista de dissabte contra el LLeida dels ex-arlequinats Albert Folguera i Lluís Tomàs.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *