1ªCAT. VILA-SECA B 1 – VALLTER IHC 4. EL B MARCA EL CAMÍ

Crònica M.B.


A l’espera del partoit d’Ok LLiga d’aquest dissabte conmtra el Lleida Llista el cap de setmana ha començat molt bé per l’IHC amb la victòria molt important del filial igualadí a la pista d’un rival directe en la lluita per la permanència. És ja el tercer partit consecutiu sumant cosa que permet als igualadins allunyar-se de la zona complicada de la clasificació. A falta de sis jornades per acabar la lliga els arlequinats tenen a l’abast assegurar matemàticament la salvació.


Tot i que només disposava de sis jugadors de pista i que ha començat el partit perdent, el Vallter IHC B ha sabut reaccionar i en nomes trenta segons han capgirat el marcador amb dos gols del juvenil Gerard Riba i de Siscu Rubinat.

Amb aquest avantatge d’1 a 2 s’ha arribat al descans. Nomes començar la segona meitat, al minut quatre una assistència de Ferran Yeste l’ha aprofitat Gerard Riba per fer l’1 a 3. I un minut més tard, una altra assistència, en aquest cas de Dani Gual ha permés Siscu Rubinat de fer l’1 a 4.


Un gran triomf arlequinat que li ha permés, de retruc, a Siscu Rubinat de poder celebrar el seu aniversari amb dos grans gols. Amb aquest resultat els igualadins han sumat set dels darrers nou punts contra tres equips de terres tarragonines. Amb un balanç positiu de dotze gols a favor i vuit en contra. En canvi, a la primera volta, contra els mateixos equips, (Reus B, Vendrell B i Vila-seca B) els arlequinats havien concatenat tres derrotes seguides amb sis gols a favor i vint-i-dos gols en contra.


Vila-seca 1 (1/0): Montes, Pau, Miki, Morales i Català (1), -cinc inicial-, Oscar, Ruano i Castellnou.


Vallter Igualada B 4 (2/2): Manel del Valle, Dani Gual, Siscu Rubinat (2), Bernat Yeste, Ferran Yeste, -cinc inicial-, Gerard Riba (2) i Bern Gabriel.

Àrbitre: Joan Raset.

GOLS: 1-0 Català, min 15.30. 1-1 Gerard Riba, min 18.30. 1-2 Siscu Rubinat, min 19. SEGONA PART. 1-3 Gerard Riba, min 29. 1-4 Siscu Rubinat, min 30.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *