IHC RIGAT 10 – ALCOBENDAS 1. TORNEN ELS MAMBO… I ENCARA MÉS

Durant la setmana els jugadors de l’Igualada havien treballat intensament l’efectivitat, la punteria. I a la pista s’ha notat el treball. I amb escreig. Festival absolut de gols a Les Comes. Feia 21 temporades que l’IHC no marcava 10 gols o més a la lliga. La víctima ha estat un Alcobendas que no ha pogut aturar en cap moment el corró arlequinat. Al minut 9 els madrilenys, amb l’ex-IHC Isaac larios a la porteria, ja perdien per 3 a 0. A la mitja part s’hi ha arribat amb un inapelable 7 a 1.

Foto Xavi Garcia

A la segona el festival ha continuat. Ha arribat el mambo (feia 2 anys i 3 mesos que no se’n cantava un al pavelló). El debut de Bernat Yeste, amb gol de FD inclós) i de Manel del Valle a la lliga aquesta temporada (tots dos han jugat 10 minuts). I ha arribat, també, una imatge per la història. Al minut 15 a pista hi havia un 5 “Made in Comes” (Manel del Valle, Ton Baliu, Tety Vives, Méndez i Yeste).

Sergi Pla ha signat un pòker de gols, Jordi Méndez el seu segon hat trick consecutiu… A més, per acabar-ho d’arrodonir, Ferran López ha pogut reservar Roger Bars per precaució per les seves molèsties a la cama. Ha estat, doncs, una jornada rodona per entrar ara, amb els 42 punts assegurats i el cinqué lloc fortificat, en una aturada de competició de dues setmanes.

IHC 10 (7/3) Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Sergi Pla (4), O.Vives i Jordi Méndez (3), equip inicial. Tety Vives (1), Met Molas, Bernat Yeste (1), Manel del Valle. Roger Bars.

ALCOBENDAS 1 (1/0) Isaac Larios, López (1), Curro, Pelayo, G. Pérez, equip inicial. Artacho, Miguel i Roca.

GOLS: 1-0 Pla (m 1.22), 2-0 Méndez (m 5.27), 3-0 Pla (m 9), 4-0 Pla (m 13), 5-0 Ton Baliu (m 14), 5-1 López (m 15), 6-1 Pla FD (m 23.30), 7-1 Tety Vives (m24.15). SEGONA PART. 8-1 Méndez (m 10), 9-1 Bernat Yeste FD (m 18), 10-1 Méndez (m 22)

INCIDÈNCIES: Arbitratge d’ Ivan González González i Miguel Díaz Cosme. Francesc Borrell Cusco, ha estat l’àrbitre auxiliar).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *