ALTA FIDELITAT

El jugadors de l’Igualada Rigat han tancat la setmana de preparació pel partit de dissabte a les 5 de la tarda contra l’Alcobendas. Els de Ferran López han fet primer, una sessió de vídeo sobre el joc del rival en la qual s’ha donat més informació de la que ja s’havia facilitat fins ara. L’equip te clara l’estartègia i sap on ha de posar el focus per intentar guanyar aquest partit.

Segons el tècnic de l’IHC, Ferran López, hauran d’estar molt alerta a determinades característiques de la Alcobendas, “un equip combatiu, que treballa amb una alta intensitat, que li agrada sortir al contraatac, generar moltes contres i que té un parell de jugadors que són bons de cara al gol”. Per afrontar tot això l’equip haurà de ser ambiciós i humil alhora. Tenir un grau de compromís molt alt per no mirar la classificació i pensar que el partit serà fàcil perquè no ho serà. Ara hem de ser fidels al que som per guanyar el partit perquè sinó nosaltres mateixos podem ser el nostre pitjor enemic. En canvi el que volem és reforçar la imatge davant de Lleida i fer-la créixer”

A l’entrenament d’aquest dijous els arlequinats han treballat contraatacs i definicions. També s’ha cuidat el balanç defensiu adaptat al joc del rival i finalment s’han fet exercicis 4×4. El vestidor té molt clar que vol deixar l’IHCa quan abans millor a la Cers, per després mirar més amunt. Ferran López ha convocat per aquest partit el júnior Bernat Yeste. També han participat a l’entrenament el porter Guillem Torrents i Martí Busquets

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *