UNA GOLEJADA D’ARXIU

Fins ara hem parlat del partit contra l’Alcobendas, des de la perspectiva de les bones notícies que arriben des del planter. Amb el debut de Bernat Yeste a l’Ok LLiga i els primers minuts de Manel del valle a la competició aquesta temporada. Però és que la victòria de dissabte te notícia també en el marcador electrònic. És més que la golejada més gran dels arlequinats de tota la temporada. El 10 a 1 és un tot registre històric. Feia 21 temporades que no es veien tants gols a Les Comes. De fet ni a casa i ni tampoc a fora. L’Igualada HC no feia 10 gols o més a un rival des de la temporada 2002-2003 quan va golejar al Macarena de Sevilla per 13 a 1.

El 10 a 1 va portar incorporat un mambo “reforçat”. I feia molts partits que l’equip no li’n regalava un a l’afició. El darrer va ser el desembre del 2017 amb el partit IHC RIGAT 8 – Alcoi 4. I per trobar-ne un altre haurien de retrocedir fins a la temporada anterior, la 2016-2017, amb un 9 a 2 contra… un altre cop l’Alcobendas, en aquest cas una víctima propiciatòria dels arlequinats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *