SETMANA DE DESCONNEXIÓ… PERÒ TREBALLANT

Aquesta ha estat una setmana especial pels jugadors de l’Igualada Rigat, una setmana una mica més lliure de tensió perquè no hi havia la pressió immediata d’un partit en el pròxim cap de setmana. Això no vol dir que no hagi estat també una setmana de treball de manteniment físic. De fet Joan Pont va fer gaire bé una sessió sencera per carregar forces. És cert que els altres han estat una mica més destinats a l’esbarjo…  pista curta, “mundialitos”… amb classificacions i tot… Aquell tipus de competició saludable perquè l’equip no hagi de rumiar massa i que s’ho passi bé sense l’atenció intensa que suposa la proximitat d’un partit. En definitiva una setmana de desconnexió però treballant. 

Els entrenaments també ha servit perquè passessin per lles Comes alguns jugadors de la base (els porters Pol, Xavi , el ja més habitual Guillem Torrents, o els jugadors com Martí Busquets, Marc Dalmases o  l’Uri  … Ara els arlequinats tindran descans fins dilluns per començar a preparar el partit contra Liceu, un dels grans de la competició contra el que els igualadins volen competir al màxim

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *