CAMP. DE CAT. ALEVÍ. IHC B 3 -REUS 3. EL TRIOMF S’ESCAPA AL FINAL DESPRÉS D’UNA GRAN REMUNTADA

El primer equip de l’Igualada RIGAT juga aquest dissabte un clàssic. S’enfronta al Liceo de la Corunya a Riazor ( 6 de la tarda amb arbitratge de German Sandoval Santos, Jon Sánchez Garcia i Daniel Villar Costa, d’auxiliar). No és lúnica competició de màxim nivell que disputen els colors arlequinats. aquest cap de setmana l’equip aleví B de l’entitat afronta el campionat de Catalunya de la categoria que es disputa a Girona. Els igualadins han debutat amb un empat a 3 contra el Reus. Un punt molt treballat perquè ha necessitat de remuntada i que es queda curt perquè la victòria s’ha acabat escapant al final.

La realitat és que el partit ha estat molt igualat. La primera part ha estat clarament per l’equip reusenc, mentre la segona ha estat arlequinada. De fet els nois de Moi Cervera han hagut de remuntar un 0 a 2 en contra al final de la primera meitat… i quan ho han aconseguit amb el 3 a 2 s’han trobat amb un gol de penal a falta de dos minuts que ha acabat suposant l’empat.

En efecte, el Reus li ho ha posat molt difícil al conjunt igualadí. Els roig-i-negres s’han avançat amb dos gols. Riel Bravo ha reduit diferència amb una triangulació al primer toc. Després Eloi Cervera ha signat dos gols. UN de jugada individual i un altre de Falta directa. Els reusencs han evitat que la remuntada es fes realitat amb un gol de penal a falta de només dos minuts.

Els igualadins ara són segons a la classificació amb 1 punts, darrera del GEiEG que en té 3. El Tordera tanca el grup amb zero punts. L’equip aleví B jugarà aquest dissabte contra el Tordera (a 2/4 de 12) en un partit decisiu i a la tarda s’enfrontaran al gran favorit el Geieg (a 2/4 de 7 de la tarda).

Els resultats de la primera jornada del campionat que es disputa a Girona han estat aquests:

GRUP A

Caldes 2 – FCB 1

Manlleu 2 – Voltregà 3

CLASSIFICACIÓ: Caldes i Voltregà 3 punts, FCB i Manlleu 0

GRUP B

Geieg 5 – Tordera 2

IHC B 3 – Reus 3

CLASSIFICACIÓ: GEiEG 3, IHC i Reus 1, Tordera 0.

Aquest cap de setmana també es disputa el campionat de Catalunya juvenil. Amb aquests resultats a la primera jornada:

GRUP A

Arenys de Munt 0 – Sentmenat D 1

Vic C 1 – Manlleu 8

CLASSIFICACIÓ: Manlleu i Sentmenat D 3, Arenys i Vic C 0

GRUP B

FC Barcelona 3 – Vic 1

Cadí 3 – Sentmenat B 2

CLASSIFICACIÓ: FC Barcelona i cadí 3 punts, Vic i Sentmenat B 0

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *