FERRAN LÓPEZ: A LA CORUNYA NO S’HI POT ANAR DE QUALSEVOL MANERA

Els jugadors de l’Igualada Rigat han fet l’últim entrenament abans del partit de dissabte contra el Liceo (6 de la tarda amb arbitratge de German Sandoval Santos, Jon Sánchez Garcia i Daniel Villar Costa, d’auxiliar). Ha estat una sessió preparatòria amb situacions de contraatacs que poden ser factors determinants en el partit de dissabte. Els de Ferran López també han treballat algun aspecte defensiu que es podem trobar a la pista corunyesa. Finalment han incidit, com en totes aquestes últimes setmanes, en les finalitzacions i els remats, tot per tenir afinat l’esperit del gol.

Els igualadins també han fet l’última sessió de vídeo prèvia al partit en terres catalanes (en faran un altra encara al mateix hotel abans de jugar a Riazor). Segona Ferran López “hem treballat bé el rival i a nosaltres mateixos… tenim el pla clar, sabem què cal fer i el què no … l’equip està treballat.

El tècnic arlequinat ha volgut matisar la idea que no tenen la pressió de la classificació “però no estic d’acord que no ens hi juguem res … ens hi juguem el prestigi, ens devem el club i això s’ha de defensar. De fet li he demanat els jugadors un exercici de responsabilitat, hem de ser molt responsables per competir molt bé a la Corunya. El Liceo és un gran rival contra el qual ve molt de gust de jugar… a la Corunya no s’hi pot anar a qualsevol manera. Per això espero el màxim esperit de competició i compromís dels jugadors. I anirem a Riazor dissabte amb ganes de competir molt bé i de buscar els tres punts”

A l’entrenament d’aquest dijous, l’últim de la setmana, hi han participat els jugadors juvenils Marc Dalmases Aleix Marimon i el porter Guillem Torrents.

COMENÇA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

Aquest divendres arrenquen els campionats de Catalunya d’hoquei base. A Girona s’hi disputa el de la categoria aleví amb la participació de l’Igualada B. Els nois del planter debutaran a 3/4 de 8 del vespre contra el Reus. Els altres aparellaments són Caldes- FC Barcelona, Manlleu-Voltregà i Geieg- Tordera. La majoria dels pronòstics apunten el Geieg com el gran favorit per guanyar el títol.

L’equip aleví el formen el porter Ferran Busquets i els jugadors de pista Oriol Carol, Gina Balcells, Eloi Cervera, Marc de la Fuente, Riel Bravo i Guillem Llorens. L’entrenador és l’ex-Dream Team Moi Cervera.

Mentrestant a Vic s’hi disputa el campionat de Catalunya juvenil amb el FC Barcelona com el principal candidat. La resta de participants són Sentmenat D, Cadí, Vic C, Manlleu A, Vic A, Arenys de Munt A i Sentmenat B.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *