ELS ALEVINS, TERCERS DE CATALUNYA

L’equip aleví B de l’Igualada HC ha aixecat la copa de tercer classificat del campionat de Catalunya disputat a Girona. Els de Moi Cervera que ja van eliminar un dels grans favorits, el GEiEG, s’han desfet del potent FC Barcelona per un emocionant 1 a 0 en el partit pel tercer i quart lloc. Els arlequinats havien quedat fora de la final en caure per 2 a 1 davant dels campions. El Caldes s’havia avançat en el marcador, Eloi Cervera havia aconseguit l’empat, però els “balneàrics” han tornat a trencar l’empat abans del descans. A la segona part els igualadins han arribat molt a porta però el Caldes ha demostrat tenir molt d’ofici. A la final s’han imposat per 2 a 1 al Reus (on hi juga un jugador amb un cognom de gran arrel arlequinada, Marc Càceres, nebot del mite del Dream Team, David Càceres).

Foto IHC

Els alevins que han obtingut brillantment la medalla de bronze als campionats són: el porter Ferran Busquets i els jugadors de pista Oriol Carol, Gina Balcells, Eloi Cervera, Marc de la Fuente, Riel Bravo i Guillem Llorens. L’entrenador és, el també ex-Dream Team, Moi Cervera.

Mentrestant el Manlleu s’ha proclamat campió de Catalunya juvenil en el campionat que s’ha disputat a Vic. Els osonencs han derrotat a la final al Sentmenat per 2 a 0. L’equip que entrena Miquel Umbert havia donat la sorpresa en eliminar el FC Barcelona a la tanda de FD (el partit havia acabat amb empat a 1). A la final de consolació els blaugranes (amb un igualadí a les seves files, Oriol Sebrià), han golejat als amfitrions del Vic per 7 a 1. D’aquí a dues setmanes es jugaran els altres dos campionats de Catalunya d’hoquei base en les categories infantil (d’on en sortirà el relleu de l’actual campió que és l’Igualada HC) i júnior.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *