IHC, UN PLANTER TOP-5

El tercer lloc de l’equip aleví de l’IHC als campionats de Catalunya han col.locat l’Igualada al Top-5 de les millors bases del país (atenent a les classificacions obtingudes en els dos campionats).

El primer lloc l’ocupen Manlleu i FC Barcelona. Els osonencs gràcies sobre tot al seu títol en categoria juvenil combinat amb el 7é en alevins. I el FC Barcelona perquè és l’únic club que col.loca els seus dos equips entre els semifinalistes (tercers en juvenil i quarts en aleví).

Al darrera hi trobem al Sentmenat (gràcies a que va aconseguir fer entrar 2 equips al campionat juvenil amb un segon i un 7é lloc), el Reus, finalista en alevins i l’Igualada HC, medalla de bronze també en alevins. La classificació queda així (a l’espera de les fases finals dels campionats d’infantils i júnior).

Manlleu i FC Barcelona 14 punts

Sentmenat 12

Reus 10

IHC 8

Vic 7

Cadí i GEiEG 4

Arenys de Munt i Voltregà 3

Tordera 1

Mentrestant el paper de la base també ha tingut un protagonisme especial en la taula de debat sobre l’ús del casc que s’ha fet aquest dilluns al Museu de l’Esport Melcior Colet de Barcelona. L’acte ha comptat amb la participació de jugadors o entrenadors d’elit com la igualadina Teresa Bernadas, Sergi Panadero, Oriol Garcia, Edu Castro, Marta Borràs i el director mèdic de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya  Daniel Castillo

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *