CANVI DE DATA. L’IHC-FCB ES JUGARÀ DIVENDRES 26

El partit de l’Igualada RIGAT contra el FC Barcelona canvia de dia i es jugarà divendres dia 26 d’abril a les 9 del vespre al Pavelló de les Comes. El clàssic entre arlequinats i blaugranes es transmetrà en directe per Esports 3.

L’IHC-Barça és un clàssic de l’Ok LLiga que en aquesta ocasió tindrà un interés afegit. El FC Barcelona pot guanyar la lliga a les Comes. Els d’Edu castro només necessiten una victòria més per certificar el títol i esperen fer-ho ja a la primera oportunitat en la seva visita a Igualada. Els arlequinats intentaran ajornar la celebració i donar la sorpresa davant dels seus aficionats.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *