SUBCAMPIONAT I QUART LLOC DELS EQUIPS DE L’IHC A MERIGNAC

Els dos equips de l’Igualada HC han tancat la seva participació al Torneig de Merignac amb resultats molt positius. L’equip benjamí ha acabat segon, mentre els prebenjamins ho han fet en quarta posició.

Els benjamins que participaven en la categoria U-14 han disputat la final després d’eliminar a semifinals al Gujam per 2 a 0. A la final han perdut contra el Vilanova (amb jugadors un any més grans) per un ajustat 2 a 1.

També molt meritòria la 4a plaça en U12, amb un equip format íntegrament per nens Sots-11. L’IHC ha caigut a semifinals per 5-0 contra CP Vilanova. En el partit pel tercer i quart lloc ha caigut per  3-0 contra l’Arenys de Mar.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *