Obert per festes. F. LÓPEZ: AFRONTEM EL RIVAL MÉS EXIGENT DE TOTS!

P- No hi ha festes, Ferran.

F.LÓPEZ- No. Entrenem tot i ser festiu i també aquest dimarts , que és festa a Igualada… toca entrenar!. Estava de fet planificat així… era una setmana de quatre dies d’entrenament perquè veníem de molts dies de descans, que anat molt bé, i ens hi havíem de posar. I com que divendres és el partit encara té més sentit començar a entrenar avui … si no hauríem fet de dilluns a dijous… Ara,en canvi, donarem festa dijous i entrenarem fins dimecres aquests tres primers dies de la setmana.

P- I per tant … a entrenar s’ha dit!

F.LÓPEZ- Si, és el que hem fet… hem carregat forces amb el Joan a la primera part de l’entrenament sense “esperar a ningú” per dir-ho així… havien de venir ja preparats per fer un entrenament molt intens. I és el que hem fet… per tant, la primera part molt física amb el Joan i després ho he acabat jo amb situacions de finalitzacions, de contraatacs, que creiem que pot ser una de les claus del partit. El Barça no en concedeix massa però els pocs que puguem tenir volem estar alerta intentar aprofitar-los.

P- Treballar fort per jugar contra el líder i que aspira a guanyar el títol a Les Comes.

F.LÓPEZ- Ha estat, doncs, un entrenament complet per afrontar el rival més exigent de tots i contra el que volem competir el màxim de bé … I demà hi tornem i dimecres també. Molt agraït pel compromís de tots, també dels jugadors de la base que avui han entrenat amb el primer equip, Guillem Torrents Armand Pujadó i Gerard Riba.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *