FESTA DOBLE-TREBALL TOTAL

Sant Jordi i Sant Crist. Dues festes juntes i alhora que no han impedit que els jugadors de l’Igualada RIGAT hagin treballat per preparar la visita del Barça a les Comes.

Els arlequinats han fet una altra bona sessió preparatòria. Basada especialment en treball de defensa. Els de Ferran López han treballat per grups en diferents accions defensives pensades de forma molt concreta en el joc ofensiu del FC Barcelona. Treballant accions que poden trobar-se contra el Barça. La consigna és intentar minimitzar al màxim les grans individualitats del Barça i és precisament en aquest sentit que l’equip ha treballat aquest dimarts. Ho ha fet amb el suport de tres jugadors de la base. Martí Busquets, Bernat Yeste i Guillem Torrents.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *