IHC 1 – FCB 5. UN PARTIT VALENT ARLEQUINAT NO ATURA EL TÍTOL BLAUGRANA

El FC Barcelona s’ha proclamat campió de lliga a Les Comes després d’imposar-se a l’IHC per un 1 a 5 més ampli del que s’ha vist a la pista. El Barça ha dominat més però l’Igualada ha estat un equip valent, especialment a la segona part, i ha disposat de moltes oportunitats per reduir la diferència. El primer gol blaugrana no ha arribat fins al minut 13 i després a partir de l’1 a 3 , durant, 25 minuts el marcador ha quedat molt ajustat amb només 2 gols de distància. Els blaugranes no han pogut decidir el títol fins als últims 5 minuts. A la fi el Barça és just campió de lliga i els de Ferran López mantenen un molt meritori 5è lloc.

Foto D.Figueras

El Barça arribava a les Comes amb ganes de decidir la lliga, però han trigat molts minuts a aconseguir trencar la bona defensa igualadina. Ha estat al minut 10 quan Joâo Rodrigues ha desviat a la xarxa un tir exterior. 6 minuts més tard Alabart ampliava diferències escombrant una bola morta després d’una aturada d’Elagi Deitg. Però l’Igualada no volia ser un simple convidat a la festa de la lliga i ha reduit diferències amb una gran acció individual de Ton Baliu. Bola recuperada, entrada per tanca, regat llarg al porter i gol de gran factura.

Aquí s’ha viscut un dels moments claus del partit perquè l’1 a 2 que podia donar emoció al resultat ha durat només 10 segons en el marcador. El Barça ha tornat als 2 gols de diferència amb un gol afortunat d’Alabart, en una bola que ha rebotat en la defensa local. Amb l’1 a 3 s’ha arribat al descans.

A la segona part l’equip ha fet encara un pas endavant més. Ha estat encara més valent i durant 10 minuts ha tingut el 2 a 3 a tocar dels dits (el Barça ha jugat molts minuts amb 9 faltes d’equip). Però tot i les bones oportunitats dels locals el gol no ha arribat i en els últims 5 minuts els capitalins han decidit partit i lliga amb 2 remats exteriors. Ara l’IHC centrarà la seva atenció en el pròxim partit d’Ok Lliga contra el Voltregà al Victorià Oliveres de la Riba.

IHC RIGAT 1 (1/0) Elagi, Ton Baliu (1), Tety, Met Molas i Sergi Pla, equip inicial. Vives, Bars, Méndez. B.Yeste i M.Del Valle.

FCB 5 (3/2) S.Fernández, Gual, Bargalló (1), P.Álvarez, Alabart (3), equip inicial. Pascual, Rodrigues (1), Roca i Miguélez.

GOLS: 0-1 Rodrigues (m 9), 0-2 Alabart (m 14.30), 1-2 Ton (m 16.42), 1-3 Alabart (m 16.51). SEGONA PART. 1-4 Bargalló (m18.26), 1-5 Alabart (m 20).

INCIDÈNCIES: Els dos equips han acabat amb 9 faltes d’equip.

A la mitja part la regidora d’esports de l’ajuntament d’Igualada, Rosa Maria Plaça, ha homenatjat l’equip aleví B que acaba d’aconseguir el tercer lloc al campionat de Catalunya disputat a Girona.

Mentrestant aquest divendres han arrencat a Mollerussa i Reus els campionats de Catalunya de les categories infantil i júnior. En infantils aquests han estat els resultats:

Arenys 5 – Sentmenat 1

Reus 2 – Voltregà c 4

FCB 6 – GEiEG 1

Manlleu 6 – Voltregà A 1

I a Reus la primera jornada del campionat júnior ha acabat així:

Barça 2 – Manlleu 3

Reus 2 – Noia 4

Vic A 1 – Lleida 2

Voltregà 5 – Shum 1

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *