HISTÒRIES D’EX-IHC

Ex-igualadins com l’Albert Folguera i el Lluís Tomàs que aquest diumenge jugaran la seva segona final de la WSECup després de guanyar en una de les semifinals al Voltregà per 5 a 2. A la final (7 de la tarda al Pavelló 11 de setembre) s’enfrontaran al Sarzana, l’equip que va eliminar precisament a l’Igualada RIGAT als quarts de final.

Ex-igualadins com Jan Munné (o Oriol Sebrià de família igualadina) que s’han classificat amb el seu equip actual, el FCBarcelona, per les semifinals del campionat de Catalunya infantil que es disputa a Mollerussa. Les semifinals seran:

Arenys de Munt – Manlleu (2/4 de 10 del matí)

FCB – Sentmenat (2/4 d’11)

També es disputaran aquest diumenge les semifinals del campionat júnior amb aquests aparellaments:

Manlleu – Lleida (9.30)

FCB – Voltregà (3/4 d’11)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *