ENTRENAMENTx2

Segona sessió de la setmana dels jugadors de l’Igualada Rigat. Una sessió preparatòria dividida en dues parts: la primera on s’han treballat aspectes de velocitat mitja i curta amb en Joan Pont, per mantenir el to físic de l’equip. De fet aquesta és una constant d’aquest moment final de la temporada i l’equip tècnic ho està fent des de dues perspectives diferents. Una més analítica amb el Joan i una altra a partir d’exercicis en pista i dirigida pel mateix entrenador, Ferran López, per mantenir el to de cara els partits que queden abans d’acabar la lliga.

A la segona part els igualadins han treballat situacions de 4×4 a nivell tàctic pensant en el partit de dissabte contra el Voltregà i per començar a tenir el plantejament clar el més aviat possible.

Aquest dimecres, primer de maig, els arlequinats tenen jornada de descans, cosa que anirà molt bé veient el moment en que s’està de la temporada i l’acumulació de quilòmetres que els de Ferran López porten a les cames. En la sessió d’entrenament d’aquest dimarts hi han participat en Marc Dalmases i Bernat Yeste.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *