L’IHC, TERCER D’EUROPA i TOP-6 DE LA BASE A CATALUNYA

Els títols aconseguits aquest cap de setmana pel Lleida a la WSECUP (l’antiga CERS) i pel Barça i el Manlleu als campionats de Catalunya infantil i júnior permeten actualitzar el balanç de títols internacionals i de base a Catalunya. I en tots dos casos l’IHC RIGAT hi te un paper molt destacat.

Pel que fa a Europa els equips catalans han guanyat 82 dels 150 disputats fins ara, cosa que representa més de la meitat del total, concretament un 52%. L’equip que n’ha guanyat més és el FC Barcelona amb un total de 42. Completen el podi el Reus Deportiu amb 12 i l’Igualada HC amb 11.

Darrera hi ha el Noia amb 6, el Voltregà amb 4, el Lleida que acaba d’aconseguir el seu segon títol europeu, i amb 1 el Tordera, Vic, Vilanova, Mataró i Vendrell.

En hoquei base i un cop completats els campionats de Catalunya en les 4 categories (Aleví, infantil, juvenil i júnior) l’IHC ocupa una molt destacada vuitena plaça, gràcies al tercer lloc dels alevins a Girona.

La classificació la tornen a encapçalar FC Barcelona Lassa i Manlleu que empaten a 36 punts. Els osonencs amb 2 títol (júniors i juvenils) i un 7è lloc. Els blaugranes, que són els únics que poden dir que han jugat les semifinals en totes les categories, acumulen un primer lloc (dels infantils a Mollerussa), un segon (en júniors), 1 tercer (en juvenils) i un quart (en alevins). La classificació definitiva queda d’aquesta manera:

1- FCB-Manlleu 36 punts

2- Sentmenat 18

3- Reus 15

4- Voltregà 12

5- Arenys i Vic 11

6- IHC RIGAT, GEiEG i Lleida 8

7- Cadí 4

8- Noia 3

9- Tordera i Shum 1

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *