C.D’ESPANYA D’IGUALADA: SENTMENAT-MANLLEU. LA FINAL REPETIDA

Sentmenat i Manlleu tornaran a enfrontar-se en una final juvenil. Els dos equips repetiran la que els va enfrontar al campionat de Catalunya de Vic i que va acabar amb victòria dels osonecs per 2 a 0). Ara tots jugaran la final del campionat d’Espanya que es disputa a Igualada després d’eliminar a Rivas i Compañia de María. El Manlleu ho ha fet de manera més amplia (6 a 2 contra els madrilenys del Rivas) mentre el Sentmenat ha mantingut la seva dinàmica de resultats molt ajustats i només ha pogut derrotar als corunyesos del Compañia per 5 a 4.

Aquest diumenge es juguen a Les Comes tots els partits que definiran la clkassificació definitiva.

7-8 lloc Mundaiz-Rochapea (9 matí)

5-6 lloc Oviedo-Irlandesas (1/4 d’11)

3-4 lloc Compañia de María- Rivas (2/4 de 12)

FINAL Sentmenat-Manlleu (3/4 d’1)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *