DIUMENGE DE CAMPIONS: SENTMENAT, CALDES, SPORTING DE LISBOA…

Els jugadors de l’IHC RIGAT tornen aquest dilluns als entrenaments després d’un cap de setmana sense competició. Qui no ha “descansat” és el terrasso de les Comes on si que hi ha hagut competició i d’alta intensitat. Durant tot el cap de setmana s’ha disputat a Igualada el campionat de Catalunya juvenil. Al final el títol se l’ha emportat el Sentmenat de l’històric Miquel Umbert que s’ha revenjat de la final de Catalunya i s’ha imposat al Manlleu per 2 a 1.

Aquest cap de setmana també es jugava el campionat d’Espanya de categoria aleví (en aquesta competició l’IHC va acabar tercer de Catalunya). El Caldes ha repetit títol en derrotar per 5 a 0 al Compostela.

El cap de setmana que ve es disputaran els campionat d’Espanya de les categories infantil i júnior, amb els mateixos representants catalans, FC Barcelona i Manlleu. En infantils el FCB, que ha agafat el relleu dels igualadins com a campió de Catalunya, intentarà fer el mateix també en el d’Espanya. En júnior, en canvi, va ser el Manlleu qui es va imposar al Barça, en tots dos casos per FD.

Mentrestant aquest diumenge s’ha disputat la final de la Lliga Europea. L’Sporting de Lisboa de l’ex-arlequinat Raül Marin s’ha imposat al Porto entrenat per una llegenda a les Comes com Guillem Cabestany per 5 gols a 2. Feia 42 anys que els sportinguistes no guanyaven la màxima competició continental.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *